Vilka är vi?

Vår framgång bygger på ett genuint engagemang för padelns fortsatta utveckling och att våra kunder ska vara en del av denna. Därför vill vi erbjuda de mest konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva lösningarna på marknaden.

Med egen tillverkning i Jönköping kan vi garantera att kvalitén lever upp till dina förväntningar, och du som kund kan följa ditt projekt från start i vår fabrik till färdig produkt!

Spelglädje i all ära, men ingen kan förneka att en förstklassig spelupplevelse kräver en högkvalitativ lösning, och när du anlitar oss på Padelgrossen kan du känna dig säker på att din anläggning är i trygga händer.

Med gedigen erfarenhet, stor kärlek till sporten och fokus på hög kvalitet kan vi på Padelgrossen erbjuda anpassade lösningar oavsett storleken på ditt projekt. Vi är med dig hela vägen från projektering, till montage och underhåll.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Oavsett om du vet precis vad du är ute efter eller om du vill bolla idéer gällande ett framtida projekt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela processen och erbjuder lösningar för allt från kompletta padelanläggningar med underhåll till enskilda stålnät och andra komponenter.

Har du frågor gällande våra produkter och tjänster, eller vill du ha en offert på någon av våra lösningar? Tveka inte att kontakta oss så hjälper våra specialister dig.

Kontaktformulär

  Genom att skicka formuläret godkänner du att vi använder informationen till att kontakta dig.

  Kontaktuppgifter

  076-306 73 64
  info@padelgrossen.se

  PadelGrossen AB

  Tuvullsvägen 2
  555 93 Jönköping