Inga ekonomiska hinder

Vi vet att flexibla finansieringslösningar kan vara avgörande för att möjliggöra realisering av dina idéer och ambitioner. Vi på Padelgrossen ser oss som en helhetslösning för dig som vill bygga och äga en padelanläggning och därför har vi givetvis gått långt för att undvika att finansieringen ska stoppa din padelanläggning från att bli till verklighet. Våra lösningar syftar inte bara till att möjliggöra ditt projekt, utan även till att maximera produktiviteten av ditt kapital. Välkommen att kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar just dig bäst.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Oavsett om du vet precis vad du är ute efter eller om du vill bolla idéer gällande ett framtida projekt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela processen och erbjuder lösningar för allt från kompletta padelanläggningar med underhåll till enskilda stålnät och andra komponenter.

Har du frågor gällande våra produkter och tjänster, eller vill du ha en offert på någon av våra lösningar? Tveka inte att kontakta oss så hjälper våra specialister dig.

Kontaktformulär

  Genom att skicka formuläret godkänner du att vi använder informationen till att kontakta dig.

  Kontaktuppgifter

  076-306 73 64
  info@padelgrossen.se

  PadelGrossen AB

  Tuvullsvägen 2
  555 93 Jönköping